• Uncategorized
  • 0
  • January 6, 2023

11 Finest skate sko av 2022

Skateboarding har kommet en lang metode fra de tykke DC -skoene, Globe samt etnies silhuetter på slutten av 90 -tallet så vel som begynnelsen av 2000 -tallet. I dag foretrekker de fleste skatere å koble både stil og komfort, så vel som med en rekke silhuetter som tilbys det, kan det være vanskelig å oppdage nøyaktig det du leter etter! Siden av dette har vi bestemt oss for å gi tankene våre, samt bryte ned det nettopp vi tror er noen av de aller beste skateskoene som tilbys på markedet akkurat nå.

Fra New Age Nike SB så vel som Adidas -stiler til tradisjonelle så vel som tidløse varebiler silhuetter, har vi trålet nettet for å gi deg de aller beste skateboardskoene som tilbys på nettet! Inspiser opp listen nedenfor før du går foran, samt gjør ditt neste kjøp!

Bilde via varebiler
Varebiler sk8 hei gjenutgave

Fra og med en klassiker har vi VANS SK8 HI GJENNOM. Første første gang ble introdusert i bassengdagene i 1978, har SK8 HI siden gjennomgått en transformasjon for å gjøre stilen så perfekt for skateboarding som mulig. Denne høye toppskoen har en fullstendig revidert øvre, støpt hælbenk, innelåst tunge stropper, samt en gjenstand av Duracap ™ underlaget som tykner området rundt tåhetten. Resultatet er en sko som bare puster både tradisjonell stil og funksjonalitet.

Takket være hælbenken, tilbyr denne skoen en tett så vel som behagelig i form der den betyr noe som gir den enkelte økt brettfølelse så vel som mobilitet. Hvis det ikke var nok, har stilen på samme måte Popcush ™ sokkforinger som er perfekte for demping av enhver form for effekt i tillegg til å beskytte mot blåmerker. Vanene SK8 HI er en sko som hver skateboarder skal prøve i det minste når det er i livet, siden det er lite sannsynlig at de kommer til å angre.

Bilde via flatspot
Nike SB Bruin reagerer t

Vi introduserte den aller første Nike -designen på denne oppføringen Vi har Nike SB Bruin React T. Nike Bruin -designet aller første debuterte tilbake i 1972 som en basketballsko, samt raskt samlet suksess med å overholde sin opptreden i 80 -tallsfilmen, tilbake til The 80 -talls, tilbake til The Framtid. I 2009 ble skoen gjenfødt av Nike SB, så vel som siden har blitt en favoritt blant skatere på grunn av den lave profilen så vel som noe vintage utseende.

Selve skoen har bemerkelsesverdig pusteevne så vel som komfort på grunn av sin lette så vel som allsidig konstruksjon. En Nike SB React Insole er også omtalt for effektsikkerhet mot tunge landinger i tillegg til blåmering av hæl. For å toppe ting, tilbyr Cupsole -stilen mer allsidighet og gir både motstandskraft og trekkraft til skoen. Hvis du leter etter en tradisjonell sko som ikke vil svikte deg, vil du tenke på et par av disse.

Bilde via fantastiske såler
Adidas Busenitz Pro

Adidas Busenitz Pro er ankom som en del av Adidas ‘kontinuerlige partnerskap med ekspert skateboarder Dennis Busenitz, og er en holdbar skøytesko du ikke vil gå glipp av. Denne lavtoppdesignet dukker opp med en holdbar tekstil så vel som syntetisk øvre som er utviklet for å tåle tårer fra flip-teknikker så vel som mer. I tillegg har denne designen tilpassede innfelte eyelets for å forhindre splitting av blonder. Sammen med dette kan en tilpassbar tunge kuttes til i form av preferanse og stil.

En pivotalt punkt gummikopper gir bemerkelsesverdig bue-støtte støttet av en komfortabel så vel som stilig mellomsåle for generell komfort. Med alle disse store egenskapene, er det eneste vi ikke kan forsikre deg med denne skoen at du vil makulere så vanskelig som Busenitz etter å ha kjøpt.

Bilde via Nike
Nike sb nyjah gratis 2

Neste opp har vi Nike SB Nyjah Free 2. Dette er en av de nyere silhuettene på denne oppføringen som trekker motivasjon fra Nike Air Zoom Spiridon fra 1997. Den øvre har en 360-graders gummibygg med ekstra passformpaneler for pusteevne og stil, perfekt for de kaotiske skateøktene.

Andre steder ser vi en robust gummi yttersåle i tillegg til et ghillie -slipesystem, begge designet med spenst og stil i tankene. Et skumsokkforing grenser til interiøret i skoen, så vel som er designet for å kjempe mot absorpsjon med høy effekt. Generelt Denne sko av topp kvalitet er en må politibetjent for alle som ønsker å bli seriøse på skateparken, siden hvis det er stort tilstrekkelig for Nyjah Houston, vil mulighetene være til å være stor tilstrekkelig for oss.

Bilde via Adidas
Adidas Tyshawn Low

For det andre på oppføringen fra Adidas, har vi Adidas Tyshawn Low, en stilig design påvirket av domstolsklassikere. Denne designen er utviklet fra slitesterke materialer som premium skinn, semsket skinn av høy kvalitet, og er garantert å holde deg til å treffe de enorme teknikkene hele tiden uten problemer.

En slitasjebestandig Aditough Toe Box pryder fronten på skoen for å kjempe mot de irriterende splittene, perfekt for alle som oppdager at de gjør gode tilbud med kickflip, varialt flip så vel som treflipVariasjoner. For å toppe alt, sikrer en støpt adipren sokkforing at individet har sikkerhet mot virkning sammen med en bemerkelsesverdig brettfølelse.

Bilde via Billys Tokyo
Varebiler glir på

En annen fra Vans, denne gangen har vi noe eldre søsken av SK8 HI. Vans tradisjonelle glipp på aller første debuterte i 1977, samt har siden blitt veldig fremtredende i både skøyter og high street mote. Denne lette så vel som komfortable design var et av Van’s aller første produkter for å fungere den kjente vaffelsersen, som igjen gjorde det ekstremt fremtredende for skateboarding.

Det ekstra grepet The Waffle Sole Supplies tilbyr både bemerkelsesverdige styreselskaper i tillegg til mindre slitasje. Fra et komfortperspektiv fungerer glippen på ekstremt bra på grunn av sin robuste så vel som godt formet bygging. Den eneste ulempen med dette designet er at den ikke gir mye sikkerhet i forhold til motstykket. Hvis du bare leter etter en sko å cruise i, er den perfekt! Imidlertid kan det være lurt å se på anklene hvis du skal prøve noen form for flip -triks.

Bilde via 43einhalb
Nike SB Zoom Blazer Midt

Når han ankom bare et år etter Bruin, ble Nike SB Blazer løslatt i 1973, så vel som på samme måte som raskt endte opp med å være ekstremt vellykket på og utenfor banen. Denne fleksible skoen dukket opp i silhuetter med høy topp, midt på toppen av silhuetter, og endte raskt opp med å være en favoritt blant skatere etter å ha blitt omfavnet av Nike SB i 2005.

Foreløpig kan Nike SB Zoom Blazer Mid skryte av en kulturarv, samt henvender seg direkte til skateboardere med sine mange funksjoner av høy kvalitet. Denne skoen ofte kan skryte av en semsket øvre sammen med en midt-toppkrage, og vil tilby mer ankelsikkerhet enn noen få av de tidligere nevnte silhuettene på denne listen. Sammen med dette smelter en VULC-bygning smelter sålen så vel som øvre for en innkjølt følelse fra det øyeblikket du satte dem på. For å toppe alt, gir en multidireksjonell gummisåle ultimate trekkraft på toppen av greptape.

Bilde via Comme des Garçons
VANNER GAMLE SKOOL

Neste opp har vi den ekstremt etterspurte mellomgrunnen fra Vans ’tilbud. The Vans Old Skool debuterte på nøyaktig samme år som glippen på, så vel som raskt endte opp med å være en langvarig favoritt blant skatere over hele verden. Med en lav toppkonstruksjon tilbyr Vans Old Skool noe mer sikkerhet mot de irriterende brettbasene enn glippen på grunn av dets noe økte overdel så vel som stil.

Denne skoen idretter både polstrede krager og fôr for å begrense blåmerker på sidene så vel som toppen av føttene dine. Sammen med dette linjer forsterkede tåhetter fronten av skoen for å kjempe mot gjentatt slitasje fra kickflips så vel som andre irriterende flip -triks. Akkurat som de andre designene denne designen har vaffelgummi yttersåle, slik at greptapen din holder seg nær limt på føttene.

Bilde via Adidas
Adidas Busenitz Vulc II

Adidas Busenitz Vulc II tilbyr en fornyet håndtak Dennis ‘signatursko, og bør være på radaren for alle typer seriøs skateboarder. Denne spesifikke designen gir bemerkelsesverdig demping så vel som spenst takket være en vulkanisert gummi yttersåle, semsket overdel av høy kvalitet, samt en stabilisert hælbenk.

Som mange andre Adidas-skateboard-modeller, kan denne skoen skryte av en slitasjebestandig tåboks for å sikre sikkerhet mot generell slitasje samt rive.

Ærlige omtaler

Bilde via Jordan Brand
Nike SB X Jordan 1 High OG Defiant “LA til Chicago”

Selv om de definitivt ikke er det mest budsjettvennlige valget på denne listen, er “LA til Chicago” Jordan 1 en helt levedyktig skøytesko. Disse jordanerne har signatur Nike SB -innovasjon og testet av det legendariske Lance Mountain, og gir et bemerkelsesverdig brettfølelse mens de oser av uovertruffen stil. Hvis det ikke var tilstrekkelig for deg, skrubber La Lakers fargemetode sakte bort for å avsløre et Chicago Bulls -sett, noe som gjør disse joggeskoene perfekte for sakte å slå opp.

Jordan 1 brukte til å være skøytesko av tilbake på 1980 -tallet så vel som 90 -tallet på grunn av mengden innovasjon så vel som stil som gikk inn i dem, så det er bare riktig at de får et rop på denne listen.

Bilde via Nike
Nike SB Dunks

Etter å ha tilsynelatende overtatt mainstream -sneakerspillet i nyere tid, kan det være enkelt å ikke huske at Nike SB -dunk virkelig er en skøytesko. Med hvert design med en polstret tunge, en kollisjonspute i Nike Zoom i sokkforingen, så vel som puffy snøringer, utvikles disse designene for å makulere hva som helst fra vert til skål til gate. Med en overflod av farger og stiler som tilbys, er Nike SB -dunk en sko hver skater trenger å prøve når han er i livet.

Skate sko -vanlige spørsmål

Hvordan velger jeg de aller beste skate skoene?

Det er mange faktorer å se etter i en flott skøytesko, men for denne guiden benyttet vi tre primære krav til valgene våre. aller første er holdbarhet, skøyter tar en konstant toll på skoene dine, så de krever to kunne holde opp. Neste er brettfølelse; Chunkier sko kan vare lenger, men du mister noen få følelser for styret ditt. Endelig er stil, skøyter handler like mye om uttrykk som det handler om å oppdage nye teknikker i tillegg til å komme videre.

Gjør skatesko en stor forskjell?

Selv om de ikke vil gjøre din evne til å forbedre deg umiddelbart, vil et fantastisk par skatesko gi deg hva du trenger for å utføre din fineste så vel som på samme måte redusere skaden. Den demping, støtten, samt alternativet for materialer som går ut på å lage en skøytesko er mye annerledes enn din vanlige trener.

Er sko med høy topp mye bedre for skøyter?

Selv om en sko med høy topp vil gi ekstra støtte så vel som stabilitet, er de ikke nødvendigvis mye bedre enn lavkuttede sko. Alt kommer ned til personlig preferanse, så vel som det som får deg til å føle deg komfortabel i styret.

Videre lesning

Skateboardings varige innvirkning på mote
Beste joggere for fyr i 2022
Beste streetwear -merker å inspisere ut